Stor Snowflake som fokus på julekort i hvidt og sølv

Hvem elsker ikke snefnug i alle størrelser! Jeg må ærligt erkende, at jeg efterhånden ikke har tal på hvor mange snefnug – Snowflakes – som findes i mit scrap stash. Har nemlig en tendens til at købe nye snowflakes hvert år. Selvfølgelig skulle 2021 ikke være anderledes på den front og jeg er vild med mit seneste Snowflake køb. Hvad der er endnu mere vildt er, at den er på tilbud i webshoppen lige nu!

Alle dagens kort er faktisk lavet til donation til Operation Skriv Hjem af en ganske simpel årsag. Nemlig, at de er lavet ud af doneret karton fra mange venlige sjæle. Der var blandt andet hvidt karton og sølvfolie ark med klæbebagside.

Jeg gik derfor i tænkeboks for at udnytte disse materialer til masser af julekort til OSH. Heriblandt kom disse kort til verden med min nye über skønne Rayher Snowflake Large die. Den er perfekt i størrelsen til et A6 kort, den har fine små stitched markeringer – what’s not to like!

På kortet ovenfor i hvidt og sølv har jeg kombineret med Concord & 9th Thick Plaid Cardfront og Thin Plaid Cardfront.

For at “konvertere” Concord & 9th cardfront dies til A6 kort, har jeg brugt Simple and Basics Frames Rectangles.

Næste kort er helt hvidt i hvidt. Her har jeg sat et par ekstra snowflakes på korter fra Lawn Fawn Stitched Snowflakes.

Baggrunden kan skabes ved at bruge Lawn Fawn Stitched Snowflake Backdrop.

På det sidste kort har jeg tilføjet en tekst som er lavet med Hot Foil i sort folie. Her har jeg igen brugt Lawn Fawns Stitched Snowflakes.

Kreative hilsner,

Pia

 

6 thoughts on “Stor Snowflake som fokus på julekort i hvidt og sølv

    1. 1000 tak Annette 🙂
      Nemlig – og jeg elsker lige præcis det med at der nogen gange ikke skal så meget til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.