Shakerjulekort i pink!

Jeg udfordrede for nyligt min svigerdatter Heidi til også at lave et julekort i en utraditionel farve, og man må sige at hun har fulgt opgaven til punkt og prikke. Det er i hvert fald ikke tit man ser julekort i skrigende pink 🙂 Samtidig gav hun sig selv opgaven at lave et shakerkort, og hullet i kortet skulle ligne en gave.

Det er så her jeg beundrer hendes tålmodighed, for gaven med det pink bånd er lavet med en lille kvadratiske die, der er skåret et hul ad gangen med sikring af at hvert hul er placeret HELT præcist så det ligner bånd.

Dertil lavede hun en fin sløjfe med stempel/die sættet fra Altenew “Bells and Bows”, en hvid matte med et hul der er en lille smule større end gaven, og så ellers en lille sjov tekst med alfabet dies.

En rigtig sød og sjov ide der sagtens kan bruges når det ikke er jul også 😉

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

One thought on “Shakerjulekort i pink!

  1. Fedt kort!
    Jeg har aldrig lavet shakerkort -de har aldrig rigtigt sagt mig noget….MEN dette hér kort,- det er jo genialt!! Dét kunne jeg godt finde på at prøve kræfter med. Det er bare fedt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.