Et par hurtige julekort i lidt anderledes farver

Hvad er de traditionelle farver til jul? jeg kommer faktisk en gang i mellem i tvivl 🙂 men jeg tænker umiddelbart at blå er mere vinter end jul, og det var da også en winter stak jeg har haft fat i her, nemlig den der hedder Winter park fra Echo Park. Matte i ensfarvet blå under og så ellers pynt i hvid. Træerne er et sæt med tre… hmm måske fra Spellbinder? beklager jeg er virkelig ringe til at holde styr på de dies når først de er kommet ud af pakken 😉
(note fra chefen: Juletræerne er fra Creative Expressions – og de er desværre udgået).

God jul skåret i mønsterpapir mens matten er magen til matten på kortet. Selve “landskabet” er bare et stykke hvidt karton der er rykket skævt og groft over så der er en rå kant. Den har så fået lidt kunstig sne.

Den grønne og pinke i det her kort er vist heller ikke den helt traditionelle julefarve 🙂 Papiret er fra Carta Bella, en stack der hedder Merry & bright så det er faktisk ment som julefarve trods alt. Igen en die jeg ikke husker hvor kommer fra men rigtig sød effekt at skære hver enkelt del ud i hver sit slags papir så der kommer max spil på træet. Nederste kant på hver del af træet har fået en streg med stickles.

Banner og tekst er fra Gittes eget design. Du kan finde banneret her, og stempelsættet er lige her.

 

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

One thought on “Et par hurtige julekort i lidt anderledes farver

  1. Tænker da man kan lave julekort /vinterkort i lige de farver man ønsker
    Hvis de alle var røde ville det da være kedeligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.