Spellbinders Glimmer Hot Foil

Jeg er kæmpe fan af Spellbinders Glimmer Hot Foil System og har igen leget med den. Denne gang er det på karton med struktur.

For nyligt døde min gamle Big Shot og selvfølgelig måtte den nye Big Shot hurtigt teste med min Spellbinders Glimmer Hot Foil System. Pssst, lige nu er der tilbud på Glimmer Hot Foil System!

Er man begynder i Hot Foil teknik er det en god idé at starte ud med glat karton. Efterhånden som man bliver mere øvet og har fået en god føling med sin Glimmer Hot Foil i kombination med sin stansemaskine, kan man sagtens kaste sig ud i at lege med karton med struktur.

Til mit sølv kort har jeg kombineret Spellbinders Winter Village Hot Foil Plates sammen med Spellbinders Holiday Florals Background Hot Foil Plates. Det sidste sæt har nemlig en dejlig stor tekst, som kan bygges op.

Jeg har til sidste tilføjes en diecut ramme i sølv karton fra Simple and Basic Frames Rectangles.

Når man laver Hot Foil på struktureret karton kan man ikke forvente at få et “fulddækkende” resultat. Når I kigger nærmere på begge mine kort er det tydeligt at se, hvorledes kartonets struktur ses igennem folien. Personligt synes jeg ikke det gør noget.

I begyndelsen af 2021 lavede jeg faktisk dette Hot Foil kort med guld folie. Jeg synes dog, at I skulle se begge eksempler. Det “gamle” kort er lavet med min gamle Big Shot og sølv kortet er lavet med min nye Big Shot. Og ja, min sandwich har ændret sig en lille smule. Ny stansemaskine betyder nemlig også indkøring af ny sandwich til Glimmer Hot Foil System.

Kreative hilsner,

Pia

4 thoughts on “Spellbinders Glimmer Hot Foil

    1. Helt enig Annette 🙂 Det samme gælder for sort og guld – det kort nåede jeg dog ikke at få taget billeder af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.