Et layout med mange lag

På efterårets convention fik jeg faktisk lavet hele to layouts, lidt vildt da jeg stort set ikke har scxrappet i et års tid. Men efter skitseudfordringen var det lige som om lysten kom tilbage, og jeg gik videre med layout nummer to. Her tog jeg udgangspunkt i et billede min svigerdatter har taget med mig og mine to børnebørn, og rent farvemæssigt tog jeg udgangspunkt i Augusts smækbukser. Jeg har en tendens til at scrappe med sort/hvid billeder så jeg kan vælge farver som jeg har lyst til, men jeg synes bare billedet var bedst i farver, og så måtte jeg jo tage kampen op 🙂

Titlen dukkede op fordi der var stjerner i baggrundspapiret, dels tagget over billedet og dels det ene banner der titter ud nedenunder. Bannerne er lavet med dies fra Gittes eget design, tags kan jeg faktisk ikke helt huske hvor er fra, men du har garanteret en tag die på lager du kan bruge. Næste gang tror jeg at jeg vil bruge det sæt som Gitte har lavet, det er nemlig lidt anderledes end de vanlige på grund af det fine “håndtag”.

Jeg har sat tråd i alle tags, og så drysset lidt træstjerner rundt over det hele. Det lille tekststempel med 365 days of happiness er fra Carabelle 

Og så har jeg selvfølgelig også lavet en titel, men som vanligt har jeg glemt fabrikatet, men det er lækkert med stingene i midten. bogstaverne er skåret to gange, en gang i farve og en gang i hvid, og så er den hvide limet på en lille smule forskudt så der danner sig en skygge, det har jeg altså fået en vis forkærlighed for.

Tak fordi du kiggede med,

Venlig hilsen
Gitte O

2 thoughts on “Et layout med mange lag

  1. Sikke et lækkert LO i skønne farver.
    Lige i min stil så det vil helt sikkert blive liftet 😊.
    Fin ide med bogstaverne i to farver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.