XOXO med striber

En dag spottede jeg et lækkert XOXO kort på FB og måtte bare CASE det. Selvom jeg ikke havde nogen af de produkter, som Barbara Tarayao havde brugt, skulle det ikke stoppe mig. Ved at grave igennem mit scrap stash fandt jeg ganske vist flere brugbare produkter. Her kan I se mine to XOXO kort.


Mit første fokus var at finde nogle alfabeter, som var egnede til at skabe det ønskede XOXO look på kortet.

På mit ene kort har jeg brugt Simple and Basic Alphabet / Big Letters. Jeg diecuttede 3 lag ud i lyserød karton og limede dem sammen. Hermed fik XOXO mere ballast og dybde.

Til striberne har jeg brugt The Stamp Market 1/4inch Quick Strips. Det gør det legende let at lave en masse striber, som også har den pæne diecut skærekant. Det er muligt ikke alle går op i sådanne små detaljer, men det har jeg en tendens til.

Til min hvide baggrund på kortet kunne jeg have ladet være med at gøre noget. Men Barbaras kort havde en fin hvid baggrund med kant detaljer. Min løsning blev at gå i mit lager af embossing foldere. De får i forvejen ikke kærlighed nok, så det var tiltrængt. Derfor har jeg brugt Spellbinders Simply Perfect Florets embossing folder.

Til de næste kort har jeg brugt The Stamp Market Mini Skinny Upper Alpha til min XOXO tekst. Igen har jeg diecuttet bogstaverne ud 3 gange og limet dem sammen lag på lag.

Fordi disse bogstaver er høje og aflange har jeg kunne tilføje en lille banner tekst.

Jeg er selv mest vild med det sidste XOXO, som er lavet med The Stamp Market alfabetet. Men jeg savner den røde matte til den hvide embossede front. Hvilken er din favorit?

Her kan I se Barbara Tarayao’s XOXO kort, som jeg forelskede mig i.

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “XOXO med striber

  1. Fine xoxo kort og jeg er lidt i tvivl – men tror det er det hvide tekst på kort nr 2 der gør at det er SÅ fint uden den røde kant – så hvis jeg skal vælge er det nr 2 der pleaser mit øje mest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.