Enkelt design med designpapir

Simpelt og enkelt design layout som er super godt til mønstret designpapir. Når man så samtidigt får kæmpe hjælp af Gittes Eget Designs basis Rektangel og Flag die sæt, er det ingen sag at producere lækkerier. Jeg er selv stor fan af, at designpapiret ikke bliver gemt for meget væk på kort, men får lov til at komme til sin ret.

Det første kort med ananas designpapiret er min egen favorit blandt disse kort. Det er lige til at blive glad i låget af at kigge på.

Grundlæggende for disse kort er brugen af Gittes Eget Designs basis die sæt:

Det er det største Flag die fra Rundede Rektangler sættet, som jeg har brugt. Det har en rigtig god størrelse til A6 kort.

Ved at give ananas designpapiret en helfarvet baggrund uden for travlt mønster, får det automatisk en POP effekt på kortet.

Det store SMIL er fra Gittes Eget Design Midi & Maxi /Smil die sæt. Til mine kort har jeg brugt den lille die i die sættet.

Vær ikke bange for at kombinere prikker og striber, men vær obs på farvesammensætningen i så fald. Harmonisk farvesammensætning har kæmpe betydning for det endelige udtryk.

Jeg har for vane altid at udnytte mit karton til det yderste. Derfor udbytter jeg stort set altid muligheden for at nuppe et stykke af den ensfarvede matte. Her har jeg nuppet et diecut til SMIL skyggen ud af min matte.

Teksterne er heat embosset med hvidt embossing pulver på sort karton.  Teksterne er fra det koordinerende stempel sæt Mix & Match / Smil.

Alle kort er lavet til donation til Operation Skriv Hjem.

Kreative hilsner,

Pia

 

3 thoughts on “Enkelt design med designpapir

  1. Tak. Det er super inspiration til at få brugt rester eller “gamle” designark som har overlevet rigtig mange vintre. 🙃 men alt blir jo retro med tiden. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.