Stakkevis af sommerfugle

For noget tid siden fandt jeg denne ide på Pinterest: Lag af sommerfugle. Jeg eeeeeeelsker sommerfugle, så den ide måtte altså prøves. Så en dag gik jeg amok med forskellige sommerfugle – stemplede diecuttede og almindelige diecuts i almindelig karton og metallic karton.

Dagen før havde jeg lavet nogle stemplede tekster.

Så til sidst var det “bare” at få stablet nogle sommerfugle oven på hinanden. Hvor utroligt det end lyder, så synes jeg faktisk jeg mangler nogle sommerfugle. Synes ellers jeg køber nærmest alt med sommerfugle. Men jeg manglede en lille at toppe med til sidst, men jeg fandt forskellige muligheder, som det fremgår af billederne.

Jeg startede med denne brune version. Fik lige brugt min nyanskaffede stitched baggrund fra PinkFresh. Den er sååååå lækker. Farverne på kortet er lidt off – det som ser lidt orange ud på kortet er faktisk rose gold. Som sagt synes jeg, at jeg manglede en lille sommerfugl til at afslutte med, men jeg fandt i stedet på at bruge et lille hjerte, hvilket jeg faktisk synes var rigtig sødt.

Den grønne version af kortet lavede jeg kvadratisk og fik her brugt mine nye kvadrater med stjernekant fra Simple and Basic.

Min favorit af de fem kort må nok være den blå udgave. Farverne virker bare helt perfekte. Jeg fik samlet en god kombination med både metalic karton og glitter karton. Kortets baggrund blev denne gang lavet med rektangler med stjernekant fra Simple and Basic.

Den røde version kan også noget. Denne gang afsluttede jeg til sidst med en lille cirkel.

Den sidste lille/lyserøde version blev lidt vild i farverne, men jeg kan faktisk godt li den effekt det giver at de meget lyserøde og lilla farver bliver ledsaget af både sort og hvid.

Tak fordi du kiggede med – håber det kunne inspirere. Frem med alle nye og gamle sommerfugledies og evt. færdiglavede sommerfugle. Og så er det bare at stakke dem.

Karina

2 thoughts on “Stakkevis af sommerfugle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.