TEMA – Brug hvad du har: Clean And Simple kort

Da Gitte kom med udfordringen “Brug hvad du har” fandt jeg straks alle mine rester frem.

Jeg har en kasse med alle mulige baggrunde jeg har lavet/skåret men aldrig brugt. Desuden har jeg en kasse til reste udskæringer.

Mens jeg kiggede igennem kassen med reste udskæringer faldt jeg over disse 2 udstandsninger og tænkte at de egentlig kunne noget. Jeg tænkte straks CAS kort – Clean And Simple kort med meget hvidt.

I kassen med baggrunde fandt jeg en baggrund lavet med Nuvo Shimmer Powder. Et ekstra kig i Reste udskæringskassen gav også endnu en ramme. Kortet er A6 og både den sorte matte og baggrunden er skåret med dies fra Gittes Eget Design. Tekst er også fra Gitte og jeg har desuden sat klare enamel dots fra Simple and Basic på.

Tak fordi du kiggede med

Else

2 thoughts on “TEMA – Brug hvad du har: Clean And Simple kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.