TEMA – Brug hvad du har: Nye og gamle rester

“Brug hvad du har” – ja nogle gange kan jeg godt ryge ind i en periode, hvor jeg skal have en masse nyt. Køber og køber og mangler altid liiiiiige lidt mere. Så kan det være en god ide lige at kigge på lidt af det man har og overbevise sig selv om, at det faktisk også godt kan bruges. Jeg bestemte mig for at give mig selv den opgave, at bruge nogle rester, som jeg havde liggende. Noget af det var ret gammelt og noget af det var rester fra den seneste uges projekter. Jeg havde en lomme med nogle karton og mønsterpapir rester og så havde jeg to kasser med lidt diverse pynt og udskæringer.

Sæt i gang!!!  Jeg begyndte med at finde lidt karton og mønsterpapir, som kunne bruges til baggrunde og så begyndte jeg ret hurtigt at samle lidt pynt i de tilsvarende farver og lægge det i nogle bunker. Allerede her begyndte der at forme sig lidt ideer i hovedet.

Her lidt tættere på de 4 bunker, som stadig bare er bunker, men jeg har tænkt både på baggrund, pynt og tekst.

   

Så begyndte jeg at skære baggrunde ud og udvælge pynt – nu er kortets størrelse givet, så pynt vælges til og fra for at fylde kortet tilpas.

Her er de fire kort, som det hele endte med. Det er sjovt at tænke over de ting, som man måske ikke havde gjort hvis ikke det havde været for resterne….

Jeg tror ikke jeg nødvendigvis havde sat de to blå farver sammen på det blå kort. Men det var hvad jeg havde til rådighed og det blev da meget fedt. Det var også lidt tilfældigt at jeg fik den strimmel af glitterpapir med nederst.

På det lyserøde kort med sommerfuglen fik jeg sat et lille banner i hjørnet og toppede det med en lille halvcirkel – det var også bare fordi cirklen var der. Lige sådan med de 3 tynde glimmerstrimler nederst, som egentlig var affald fra et tidligere kort.

På det støvede lyserøde kort med tags er der også mange tilfældige møder mellem pynt. Det store tag er skåret i noget Maja papir, som jeg ikke nødvendigvis i en anden situation havde matchet med den baggrund, men synes det fungerer med vellum hen over som dæmper farverne. Den lille firkant med de afrundede hjørner som ligger bag var en test jeg lavede på et tidspunkt med en layering stencil. Hey den passer i farverne – på med den 😉

Ved ikke om der er noget at fremhæve på det grønne kort med hjertet. Tror måske hjertet tidligere er dømt for stort til et kort, men nu kom et på her og det går da vist meget godt.

    

Tak fordi du kiggede med. Håber du blev inspireret til at kigge lidt på det, som du helt sikkert har i gemmerne, på en ny måde.

Karina

2 thoughts on “TEMA – Brug hvad du har: Nye og gamle rester

  1. Sikke nogle lækre kort du har fået lavet. Må vist også prøve at finde resterne frem😉 Tak for dejlig inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.