Året der gik og året der kommer – Karina

Tid til at gøre status over året der er gået og i samme omgang kigge lidt frem på året, der kommer.

Bedste projekter 2022

Jeg har lige bladret gennem mine projekter på bloggen for 2022 og udvalgt nogle stykker, som jeg er særligt tilfreds med.

Tema – Brug hvad du har: Nye og gamle rester

Jeg er ret godt tilfreds med de 4 kort, jeg fik ud af at kaste mig over nogle forskellige bunker med rester og udskårne motiver.

Stakkevis af sommerfugle

Jeg er vild med sommerfuglene, der er lavet i flere lag, som gør dem lidt lækre. Sådan en sommerfugl på et kort og så behøver det ikke meget mere.

Strimler og sommerfugle

Flere sommerfugle – dog knapt så mange lag. Sommerfuglene er sat på baggunde, som er lavet af tynde strimler og derefter præget med en baggrundsdie med stitch mønster, hvilket giver en lækker effekt, som stadig gør mig glad.

Kan du lave et kort med grøntsager

Nogle gange får man nogle udfordringer, som virkelig kræver, at man får gang i kreativiteten – sådan en udfordring fik jeg i foråret, hvor jeg pludselig stod og skulle lave et kort med grøntsager. Heldigvis fik jeg lavet et fint kort med hjælp fra en veninde, der havde fået gulerodspapir i en goodiebag. Det kort kostede mange overvejelser og forskellige (og forfærdelige) løsninger var oppe at vende, så det var virkelig en lettelse, at resultatet blev så godt, som det gjorde.

Bedste scrap-oplevelser 2022
For mig er de scrapmæssige højdepunkter altid de store scraparrangementer – Scrapbookingconvention i Middelfart og Scrap i Ejsing. I år var det lidt særligt i efteråret, hvor jeg kunne fejre min 50 års fødselsdag om lørdagen på convention. Det gjorde jeg ved at give studenterbrødskagemand til alle 400 deltagere. Det var super hyggeligt og helt specielt at 400 skønne damer og et par mænd efterfølgende sang fødselsdagssang. Det kommer jeg virkelig aldrig til at glemme.

No description available. No description available.

Forventninger til 2023
Jeg har store forventninger til at 2023 bliver et bedre scrapår end 2022. Jeg har siden juli 2021 boet i en lejlighed med min familie, hvilket betyder at størstedelen af mine scrapsager har været pakket ned i et boksrum siden. De scrapsager jeg har i lejligheden ligger nede i et rum i mit sofabord, nogle kasser under min seng og i en rullevogn og nogle tasker i et meget lille depotrum med skråvæg, som også rummer køkkensager, madvarer, værktøj og meget andet. Så jeg bliver næsten træt inden jeg får fundet tingene frem. Men der er håb, for mit nye hus skal efter planen stå klar til indflytning d. 12. januar og der er et rum, som er dedikeret til scrapværelse til mig 😀

Godt nytår

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.