TEMA – Brug hvad du har: Project Life kort fra gemmerne

Dengang Project Life var en nyhed, sprang jeg på bølgen ligesom mange andre. Tror, de fine kort appellerede til samleren i mig, for jeg må ærligt erkende, at jeg aldrig har fået lavet en eneste Project Life side.. nogensinde. Men har alligevel en lille samling kort, tankerne faldt på, da emnet her kom op. Valget faldt på en lille pakke med fødselsdags tema, som jeg tænkte, der kunne komme et nemt og hurtigt fødselsdagskort ud af.

Jeg fandt et kort med et cupcake motiv og valgte en rød karton, der matchede den røde krymmel på kagen, samt et par dies til at skære det hele til med. Ville gerne beholde de rundede hjørner på kortet, så brugte den største die i sættet “Rundede rektangler og flag” fra Gitte’s eget design . Mit røde karton blev skåret til med den største die fra sættet “Basis Rektangler og flag” også fra Gitte’s eget design. De to dies passer nemlig perfekt sammen, så der bliver en fin tittekant rundt om det udskårne PL-kort.

Og sådan blev kortet. Tilsat lidt tekst fra Gitte’s stempelsæt “Mix & Match: Hurra”, samt 3 x Hurra med dien “Blokskrift – Hurra”. Se det var hurtigt og nemt.

Det var faktisk så hurtigt og nemt, at jeg fandt lidt flere PL-kort frem – denne gang i flere størrelser – som jeg matchede på kryds og tværs sammen med noget karton, indtil jeg var tilfreds med looket.

Dette kort lagde næsten sig selv. Begge dies fra før blev brugt, samt et stort “Tillykke” fra die sættet “Fed Font Tillykke” i skrivefeltet, så var det klaret.

Lidt klare dots tilfældigt rundt om teksten blev det eneste pynt på kortet.

Igen samme opskrift som før. Her havde det store PL-kort dog et skrivefelt i midten, som jeg dækkede med et mindre PL-kort.

Det kunne næsten lade sig gøre, så jeg skjulte den lille my af skrivefeltet, der tittede ud med et par stjerner skåret med den mindste die fra sættet “Basis Stjerner”.

Næste kort er efter samme model. Her har jeg igen brugt den største die fra sættet “Basis Rektangler og Flag” til mit lysegrønne karton, men denne gang har jeg brugt den næststørste die fra sættet “Basis Rektangler” fra Gitte’s eget Design til det mønstrede papir. De to dies passer så snildt, at der kommer den tyndeste tittekant omkring mit mønsterpapir (som i dette tilfælde er et PL-kort).

Også på dette kort var der et skrivefelt, som det mindste PL-kort ikke helt dækkede, men igen blev det skjult under et par stjerner. Min første tanke var at skjule den oprindelige tekst med et banner, men jeg syntes, det virkede for voldsomt, da det kom til stykket.

Sidste kort.. begge dies fra før er brugt. Hatten og banneret er en del af papiret, så det var nemt at tilføje et enkelt “Tillykke” med dien “Blokskrift Tillykke” fra Gitte’s eget design.

Igen blot lidt klare dots til pynt – nemt og hurtigt.

Her er alle kortene med det kort, der startede det hele, forrest. De er alle lavet med cremefarvet kortbaser, da det passede pænest til papiret og de øvrige farver i Project Life kortene.

Jeg håber, du har fået lidt inspiration til at bruge de ubrugte Projekt Life kort, du evt måtte have liggende til at samle støv i skabet.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

One thought on “TEMA – Brug hvad du har: Project Life kort fra gemmerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.