TEMA – Brug hvad du har: Pinkfresh Studio, Choose Hope

Da Gitte kom med udfordringen “Brug hvad du har” fandt jeg straks alle mine rester frem.

Jeg har en kasse med alle mulige baggrunde jeg har lavet/skåret men aldrig brugt. Desuden har jeg en kasse til reste udskæringer, en til farvelagte motiver og en til Wild flower/flasker fra Tim Holtz.

Jeg er vild med de layered stencil med tilhørende dies og stempler fra Freshpink Studios. Og når jeg leger med dem laver jeg altid ekstra. Både for at prøve forskellige farve kombinationer og for at have nogle ekstra. Jeg har brugt distress ink med en applikator.

I min æske havde jeg 4 klar fra Choose Hope sættet. Desuden fandt jeg i baggrundskassen 4  baggrunde lavet med stencil og distress oxide.

Alle 4 kort er lavet med samme opbygning. Kortene er A6 kort. Jeg besluttede mig for at vende kortet for at få mere plads.  Jeg har brugt en sort matte, limet blomsten på og har lavet tekster med dies og stempler fra Gittes Eget Design. Til sidst har jeg sat klare enamel dots på.

Og alle 4 kort samlet.

Tak fordi du kiggede med

Else

2 thoughts on “TEMA – Brug hvad du har: Pinkfresh Studio, Choose Hope

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.