Et fødselsdags kort

Dette kort er inspirer af en live jeg så inde på anemone designs side på Facebook.
Det var Maria, der stod for live’en, og hun lavede en hel bunke af små mini slim kort. Og så måtte jeg da lige efterabe hende lidt.
Lige som Maria har jeg brugt stemplet fra anemone design med de små pingviner og dien også fra anemone design med skyer. Så var det at Maria vendt den om og det blev til en snebakke og så måtte jeg jo bare i gang.

Mini slim dien er fra Gittes design og det er hurra dien også. Det er en die som består af 3 lag men jeg har på dette kort valte kun at tag det inderste lag. Gitte har også lavet nogle tekster som passer til hindes tekst die som her hvor man stempler (og så det lange) og så standser man hurra ud og sete under. Syntes det er så fedt fundet på og elsker at bruge dem på denne måde.

Og så er der en fødselsdags kort til min kasse. Jeg bruger tit kort som jeg sender med min dreng når han skal til fødselsdag. Men kassen til dette formål er ikke ret stor. Da mange af mine kort ender med at stå noget som jeg savner dig eller elsker dig eller du noget særlig og det egner sig ikke helt til en skole fødselsdag så denne kasse skal jeg til at ha gjort noget ved så der kan komme nogle flere tillykke kort på lageret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.