Hot Foil sommerfugle med Spellbinders Glimmering Butterflies

Sommerfugle er bare skønne at sætte på kort og her bruger jeg endda Spellbinders Glimmer Hot Foil Butterflies. Hot Foil kan altså bare noget! Kortene er meget enkle i design, men tilføjelsen af en Hot Foil sommerfugl giver et fabelagtigt løft.

Til mine sommerfugle har jeg brugt Spellbinders Glimmer Hot Foil System.  Jeg har sågar fået slidt min første Glimmer System ned, så jeg måtte i december 2021 købe mig en ny. December blev en dyr måned i scrap udstyr for min gamle Big Shot stod også af. Derfor fik jeg også købt en ny Big Shot.

MEN hold da magle nogle fantastiske Hot Foil resultater jeg nu får med min Spellbinders Glimmer System og nye Big Shot.

Jeg har brugt Gittes Eget Design Basis Rektangler og Flag, samt Rundede Rektangler og Flag.

Teksterne er stemplet direkte på de grå cirkel die cuts.

Disse kort er lavet til donation til Operation Skriv Hjem.

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “Hot Foil sommerfugle med Spellbinders Glimmering Butterflies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.