TEMA – Helt Firkantet: Firkantet, men let

Meget firkantet og meget enkelt.

Nogle gange har man brug for at lave noget der ikke kræver alt for meget af en. og da jeg i en lille periode har haft meget om ørene. Så var det bare dejlig at sætte sig ned og bare slå hjernen fra og lave noget helt simpel.
Så det nok ikke sidste gang der kommer de helt simple kort herfra.

Jeg havde bestemt mig for enden jeg gik i gang at det skulle være det hvide der havde magten på dette kort så den største flade skulle være hvid. Og så kan jeg rigtig godt lide det meget enkle pynte papir så fandt en rast i min gemmer og kan ikke huske hvor det fra men der er efterhånden en del dygtige designer der laver papir i denne genre.

De to stykker (den dominerende rene hvide og mønsterpapiret) blev skåret ud med en af mine helt gamle firkantet die bare lige for at få frisket lidt af alt det ældre op igen :p så lavet jeg en kortbase i hvid som kun er et par millimeter større end mønsterkartonet hele vejen rundt. Bare for at give en lille kant på dette syntes jeg giver en let hed over kortet.

Stemplet er anemone design og fra samme pak er teksten fra.

Skumfidusen er løftet op af nogle puder og så er der snoet noget sytråd om bag ved i sort. Farven sort valgte jeg på grundt af teksten er stemplet i sort.
De små drops er fra nuvo og er de der flydende drops hvor man selv laver sine pletter på kortet.

Det var så et bud på et meget enkelt kort, som er lige til at gå til når man bare har brug for at slå hjernen fra😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.