TEMA – Helt firkantet – og i mange lag

Det giver altså en helt særlig effekt når man laver rigtig mange lag ovenpå hinanden i forskellige mønstre der passer sammen. Her er det bare fantastisk med de små 6×6 stacks med matchende papirserier, de tvinger i hvert fald mig til at være lidt mere modig med farvekombinationerne 🙂 jeg er typisk meget glad for tone-i-tone, men det der med kontraster kan altså også noget.

Denne gang har jeg lavet et kort med ikke mindre end 6 lag kvadrater ovenpå hinanden i forskelligt matchende papir. Til sidst et smalt banner med stemplet tekst, og så et tillykke og et par grene. Bemærk at TILLYKKE er lavet i to lag, et lag hvidt lidt forskudt nederst for at give fornemmelsen af dimension og en skygge.

Af dies har jeg brugt:

Gittes eget design:

Jeg må erkende at jeg ikke kan huske hvad det er for nogen grene jeg har brugt, men jeg er sikker på du kan finde nogen lækre grene i dit lager, ellers har Gitte masser af lækre på shoppen 😉

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.