Blomster kort med Spellbinders Mini Blooms and Sprigs

Jep, jeg har været udenfor min sædvanlige komfortzone. Var jeg tæt på at droppe dette kort projekt? Ja, mange gange! De som kender mig ved ude mærket godt, at jeg absolut ikke er til små dimseri. Med dette kort havde jeg så sandelig givet mig selv en buketfuld af små dimseri. Men hold da op, hvor er jeg glad og tilfreds med slutresultatet. Det var helt enkelt alle diecut og lim strabadserne værd.

Før i tiden var jeg ikke den store Spellbinders fan, men jeg må indrømme at det er ved at være passé.

Jeg er særlig vild med Spellbinders Mini Blooms og Sprigs sættet. Det lillebitte diesæt kan altså bare noget og efter min mening får man fuld valuta for sine penge.

Hvis man kigger godt efter, kan man spotte at kortfronten er sat på en pastelgrøn matte. Da jeg lavede dette kort, prøvede jeg først at lave kortet hvid på hvidt. Det manglede bare noget, hvorfor jeg testede med at ligge kortfronten på et stykke pastelgrønt karton. Bingo! Det gav bare det helt rigtige look og indtryk.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.