Blå Blomst – næsten kongeligt

Til disse kort har jeg haft det smukke kongelige porcelæn Blå Blomst i baghovedet.
Så både den stemplede kant og de farvelagte dele er holdt i forskellige blå nuancer.

Jeg har brugt PinkFresh stempler, stencils og dies fra serien Be Strong.

Den ensfarvede baggrund er Bazzill karton med canvas struktur, og det lille skrå stykke mønsterpapir er fra Sizzix-blokken Color Story. Det er en blok med massevis af småmønstrede papirer holdt i få nuancer af samme farver, så de er supergode at bruge som baggrunde til alt muligt. Det er sådan noget papir jeg vender tilbage til gang på gang.

4 thoughts on “Blå Blomst – næsten kongeligt

  1. Simpelthen så skønne, lækre, nemme kort. Tak for god inspiration endnu engang😊

  2. Jeg er stadig vild med de ting fra PinkFresh Studios og de kort du laver med dem. Har flere gange ville have dem, men kan ved gud ikke bestemme mig for, hvilke sæt jeg vil have 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.