Sødt og enkelt

Dette er et af de kort jeg kalder ”rene” kort da det er det hvide som er det dommenerene i kortet. Men som også giver en form for renhed over det selv om det er lidt splat har det ikke fokus.

Jeg har her brugt en af mine egne tegninger og farvet og sat på.

Og sekskanten er en af Gittes die hvor jeg har taget to str lige op af hinanden og sat sammen med tape så er den skåret igennem på noget genbrugspapir. Samme slags papir er brugt på den lille tag oppe i højre hjørne dette er også en af Gittes nyre die mener den er fra i sommers.

Og så selve kortbasen er dette lidt rå genbrugspapir. Mit hvide stykke er der blevet stemplet lidt der hvor mine udstansninger skal ha fokus. Jeg har brugt en brun og en rød. Den røde er for at få den strippet stykke papir der er at bag ved til at få en mere helhed. Jeg var i tvivl om jeg skulle vælge blå da halskluden på hunden er blå men syntes det ville være mere frisk med den røde.

Cool er igen en af Gittes die og så med noget tekst fra Tim Holtz små blogge og så er kortet sluttet af med et par små hjerter og nogle brune Dots.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.