Silhouetter på afmaskede baggrunde

En teknik, som jeg jævnligt vender tilbage til, er at maske mit karton af på nogle af siderne (jeg bruger bare noget bred washi-tape, malertale eller noget afmaskningstape fra en rulle). Og så bagefter sværte indenfor tapen med Distress Inks. På den måde får man en helt skarp kant i afgrænsningen mellem det sværtede og det hvide karton.

På disse kort har jeg sværtet nogle rektangler på kartonen, og så har jeg bagefter stemplet et silhouette-motiv med sort sværte.

Stemplerne kommer fra I O Stamps, og hedder hhv. Mountaintop Silhouette (ham der er nået op på bjergtoppen) og manden med kikkerten hedder View Silhouette.
Jeg synes at ham med armene i vejret også kunne være rigtig fin at bruge til f.eks. studenterkort eller andre der har opnået noget / sejret.

Jeg har stemplet, så motivet går en ganske lillebitte ud over kanten  –  så der ikke er noget hvidt under ham eller stenen han står på.

Bagefter har jeg sat motiverne på en sort matte i karton, inden jeg har limet det over på min kortbase, som er i A6-format.
På den måde får jeg en fin indramning af motivet.

Den stemplede tekst har jeg placeret, så noget af teksten er oppe i det sværtede område og resten står nedenunder på det hvide.

 

One thought on “Silhouetter på afmaskede baggrunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.