Et kortdesign fra glemmeskuffen med Altenew Mini Flower Cluster

Det er ingen hemmelighed at jeg efterhånden ligger inde med en god mængde designpapir, som skal bruges til en masse skønne donationskort. Derfor har jeg været i glemmeskuffen og hevet en gammel god kortdesign klassiker frem. Mit kort blev så godt, at jeg helt klart bør blive bedre til at gå i glemmeskuffen efter gode kortdesign.

Det er den helt klassiske detalje med at ombukke dobbeltsidet designpapir. Så simpelt og så enkelt!

Her har jeg kombineret designpapir fra samme papirblok. Det er netop én af fordelene ved papirblokke, at du får kombinations mulighederne foræret.

Til at pynte kortet med har jeg brugt Altenew Mini Flower Cluster layereing diesættet. Her får man en fin tæt sammensætning af blomster foræret.

Jeg har dog valgt ikke at bruge de blade, som ellers følger med Altenew diesættet.

I stedet har jeg brugt en fin gren fra Spellbinders Mini Blooms and Sprigs diesættet. Dette lille diesæt er for tiden mit helt store go-to sæt, når der skal lidt blomsterpynt på et kort.

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “Et kortdesign fra glemmeskuffen med Altenew Mini Flower Cluster

  1. Så smukt et kort i skønne, pastelfarver. Jeg har ikke bemærket de afrundede hjørner hos andre, der har lavet ombuk tidligere, men jeg er vild med det. Det gør det (igen) mere elegang end ellers 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.