Heat embossing og layered stencils

Da jeg for nyligt gik i gang med at genopdage glæden ved heat embossing faldt jeg over et sæt med layered stencils som jeg synes kunne være fede til herre kort, og så kom tanken; man må da også kunne heat embosse med stencils.

Det kom der dette kort ud af.

Første lag af de to stencils blev lavet med blå distress oxide, men andet lag lavede jeg med WOW clear ultra slow drying embossing pad, og så ellers en gang WOW embossing pulver i farven Berryburst.

Butterflyen fik samme tur, den er en del af et temmelig gammelt stempelsæt jeg ikke helt kan huske hvem har lavet, indeholdende stempler og dies til forskellige butterflyes. Det går klart bedre med hukommelsen med tekststempel og label, det er nemlig Gittes eget design. Label billet die og sjovt stempelsæt

tak fordi du kiggede med.

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.