Heat embossing og dobbeltklæbende tape

I min leg med embossing powder faldt jeg over en ide på Pinterest (tror det var Jennifer McGuire) hvor hun i stedet for at stemple med embossing sværte brugte striber af dobbeltklæbende tape. Det måtte jeg fluks prøve.

Jeg har lavet to fødselsdagskort med to forskellige slags embossingpulver. Teknikken er meget simpel; sæt ganske almindelig dobbeltklæbende tape på kortet der hvor du vil have embossing, fjern beskyttelsesfilmen og put embossingpulver på. Jeg har så gjort det af tre omgange så jeg embossede en farve ad gangen.

Til det første har jeg brugt WOW embossingpulver inspireret af Sara Naumann i farverne Sea mist, Berryburst og Sea turtle. Det giver en rimelig ensartet streg med ikke for meget distress.

Til det næste kort har jeg brugt tre forskellige embssingpulvere fra WOW, inspireret af Seth Apter. De er meget anderledes i overfladen, har krystaller i sig som ikke bliver smeltet – LÆKKER effekt. Farverne hedder Blue Moon, Space dust og Sea of tranquility.

Jeg er så glad for at jeg tog mig sammen og gravede mine embossingpulvere frem fra gemmerne igen, de skal ikke gemmes helt så langt væk denne gang 🙂

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.