Nye legesager – lutter lækkerier

Forleden fik jeg en pakke med de lækreste nye dies. Jeg skulle prøve det hele og da jeg efterfølgende havde en masse prøver liggende fik jeg samlet dem til dette kort. Kortets sorte baggrund er lavet med denne baggrundsdie fra Pinkfresh studios, som ikke skærer noget fra, men blot piercer et elegant mønster.

Teksten er fra den nyeste kollektion af Gittes eget design. Teksten tillykke med dagen i ét stykke fylder godt op på et almindeligt A6 kort. Jeg skar teksten i tre lag.

Sommerfuglene er fra Pinkfresh Studios og er bare SÅ lækre. Der findes både stempler, stencils, hot foil plate og die. Her har jeg ikke brugt hot foil, men har stemplet og farvelagt med stencils og til sidst udskåret med den tilhørende die, som skærer alle sommerfugle ud på én gang.

Her lidt tættere på, hvor man rigtig kan se den lækre piercing på baggrunden.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.