bare fordi!

BARE FORDI er simpelthen min favorit tekst die pt af Gittes. Syntes den er vild flot med de to forskellige skrifttyper og så har den en passene str. til både kort der er simple og kort der godt må være lidt mere på. Og da jeg jo i år køre tema med simple kort, så godt som 😉. Så er her igen et rimelig simpel et af slagsen. Jeg har skåret 5 firkanter ud to hvide og en i mønstrede karton. Og jeg elsker lyserød så hvor ik gå med det 😊.

Og bagsiden af det stjernet karton skar jeg bare fordi ud i satte et ag mine farvet motiver på og et par doets. Og gav også bare fordi lidt glitter, men det kan ikke ses på biled.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.