TEMA – Vis mig din guru: Seth Apter

Da Gitte gav os opgaven med at lave et projekt med inspiration fra en af vores guruer så var det slet ikke svært at beslutte mig til hvem det skulle være.

Seth Apter har været et af mine store kreative idoler siden jeg oplevede ham på Creativation første gang, og jeg har elsket at være til kursus med ham de par gange jeg har været så heldig. Udover at han er utrolig inspirerende og kreativ så er han også en utrolig behagelig person at være i rum med 🙂

Nå men det der projekt… det kommer her

projektet er lavet på et stykke chipboard i størrelse 20×20 cm, og der er lavet rigtig mange lag i processen.

Jeg bruger udelukkende PaperArtsy Fresco Finish maling i dette projekt. Malingen er lagt på i skiftevis lyse og mørke farver både med en grov pensel og med en brayer, og i både opaque (dækkende) og translucent (gennemsigtige) variationer. Det er en rigtig sjov proces for man har INGEN anelse om hvor man ender til sidst, og jeg skiftede faktisk fuldstændig retning undervejs fordi jeg ikke var tilfreds.
Derefter er der stemplet med et par forskellige stempler, primært Seths egne, men også et gammelt sæt gummistempler med tekst som jeg fandt i gemmerne. Kig under PaperArtsy stempler for inspiration.

Så var det tid til stencils og modelling paste. Den jeg havde var hvid men den blev lige blandet med lidt maling så den fik en farve der matchede . Da det var tørt kunne jeg begynde at sætte lidt diecuts på, her er det Seths egne serier af dies, lavet i samarbejde med spellbinders for en del år siden. De blev skåret i stykker og sat på i bidder hist og her. Jeg har skåret to ud men har monteret dem ud over kanten så de kun er med delvist.

Rundt langs de enkelte diecuts kørte jeg så en tur med en hvid gelpen, sådan med rimelig løs hånd så det så lidt tilfældigt ud (hvilket der falder mig MEGET svært :-)).
Også et par af hans andre stempler kom med, blandt andet de små sjove fjedre jeg har i siden.

Til sidst tog jeg en lille smule af den mørkeblå maling og kantede arbejdet med så det fik en fin afslutning.

Det er helt vildt udfordrende for mig at lave disse projekter, jeg er så frygtelig symmetrisk anlagt, men det er også befriende bare at gå amok – du skulle prøve det 🙂

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.