Flere plannersider fra januar

I skal lige have et par sider mere fra min planner i januar måned. Måske det at kigge lidt i dem kunne gøre at jeg kunne komme i gang med at lave nogen flere til albummet 🙂 Som tidligere nævnt er det ret simple, men det betyder til gengæld at de bliver lavet!

Jeg elsker stemplet med teksten “some call it chaos, we call it family” – det passer så godt når vi hygger i vores dejlige familie. Elsker det liv det giver med to små børnebørn 🙂

Listen er dies er denne gang:

Elizabeth Crafts Planner Essentials – Die Set 28 Globe (hobbyboden.dk)

Den lille side fra Elizabeth Crafts – Phone Booth Special Kit (telefonboks) (hobbyboden.dk)

Skiltet fra Elizabeth Crafts Planner Essentials – Die Set 29 Directions (hobbyboden.dk)

Elizabeth Crafts Planner Essentials – Die Set 7 (hobbyboden.dk)

“Notespapir” fra Elizabeth Crafts Planner Essentials – Die Set 21 Note Pieces (hobbyboden.dk)

Filmstrimmel fra Elizabeth Crafts Planner Essentials – Die Set Filmstrip (hobbyboden.dk)

Diverse hulforstærkere fra Elizabeth Crafts Planner Essentials – Die Set Reinforcement Pack 2 (hobbyboden.dk)

 

En detalje jeg stadig arbejder på er at leve med at jeg ikke har verdens smukkeste skrift men det alligevel er ok at jeg laver journaling direkte på siderne. Det er jo historien der tæller.

Jeg måtte også lige have en plannerside der var lidt arbejdsrelateret, en online konference hvor jeg var med i en paneldebat. Sjovt at tænke på at jeg sad hjemme i stuen og diskuterede med andre testnørder fra andre steder i Europa. Men jeg er mest vild med filmstrimlen. August legede lige model i sin nye jakke, og det måtte naturligvis foreviges. 

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.