Jeg glemte næsten din fødselsdag.

Så til et af de kort jeg har lavet i år jeg er aller mest glad for. og det er noget bare fordi denne genre af kort er lige mig de er ik voldsom svære at lave men samtidig er det supper hyggelige og man kan bruge sine stempler her til.

Jeg har brugt ordet ups og teksten det er din fødselsdag. Syntes det er lidt sjov da det er lige som man først kom i tanke om det i sidste øjeblik agtig.

Men kortet er kørt meget i de orange rødlige og sort farver som jeg syntes går meget i spænd med hinanden. Der hvor jeg blev i tvivl er at pigen har blå farve på sig men blev eni med mig selv at sådan måtte det jo bare være. Jeg bruger pt meget af de stempler jeg farvet for længe siden så ikke en jeg farvet til kortet, men kortet blev lavet til pigen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.