Sommer toner med Rystet Ramme

Farvesammensætning har efter min erfaring stor betydning for om ens kort er fint eller snarere i kategorien smækker lækker. Når man arbejder med designpapir fra en blok, får man en kæmpe hjælp med valg af farver, da producenten allerede har gjort arbejdet for dig. Mit kort i sommer toner er netop skabt ved at bruge det mønstrede designpapir, som grundlag for min farve pallette.

Jeg har ved hjælp af designpapiret i sommer toner udvalgt ensfarvet karton i matchende farver, samt et andet designpapir ark fra blokken i monokrome lyserøde nuancer.

Helt ærligt er det bare nogle super lækre farver, som producenten har mixet i dette designpapir. Navnet på blokken er mig desværre ukendt.

Jeg har været fræk og brugt en baggrundsdie på det lyserøde designpapir – dette til trods for at der er en smule mønster på designpapiret. Da mønsteret er så enkelt, samt farverne er monokrome, kan det godt bære at få et ekstra pift med en baggrundsdie. Her har jeg brugt PinkFresh Studio Sparkling Diamonds die.

Det blomstrede designpapir er skåret ud med Gittes Eget Design Label Flaske die sæt.

Sidste men ikke mindst har jeg brugt den super smarte Rystet Ramme fra Gittes Eget Design. Rystet Ramme dien kommer i 2 størrelser, hvor jeg her har brugt den største. Dertil hører der nogle små blomster dies til, som også er brugt her.

Kreative hilsner,

Pia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.