TEMA – Vis mig din guru: Pia Baunsgaard

Jeg har altid beundret projekter fra Pia Baunsgaard.
Men især, da Elizabeth Craft Planner bølgen startede, lavede Pia nogle fantastiske planner sider. Og det gør hun sådanset stadig. Jeg er vild med stilen. Elsker de mange lag og embellishments og er vild med farverne.

I perioder synes jeg det er svært at komme i gang eller holde gang i at lave planner sider. Her kan jeg altid finde inspiration hos Pia. Det har jeg gjort med et par sider herunder, hvor jeg har lavet et par sider, som skal være starten på 2022.

Her er først de to sider af Pias – en forside til 2022 og en månedsoversigt for januar.

(foto venligst udlånt med tilladelse fra Pia Baunsgaard – piabau.blogspot.com)

(foto venligst udlånt med tilladelse fra Pia Baunsgaard – piabau.blogspot.com)

Jeg valgte at lifte ideen med stearinlys på forsiden til 2022.

Og januar oversigten.

Der er ikke plads til så meget pynt, men jeg elsker ideen om at have en månedsoversigt. Hvis ikke jeg får lavet andet i løbet af året, så vil jeg i det mindste sørge for at dokumentere hverdagen i månedsoversigten.

Tak for inspirationen Pia Baunsgaard.

Tak fordi I kiggede med.

Karina

One thought on “TEMA – Vis mig din guru: Pia Baunsgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.