Simpel akvarel med silhouette stempling

Som så mange andre er jeg langt fra en ørn til akvarel maling og det kan virke en smule skræmmende til tider. Helt simpel og enkel akvarel maling kan man dog også komme langt med til kort. Pointen er at holde sig til den samme farvegruppe, men variere nuancerne.

Til mit kort har jeg brugt akvarelpapir til kortfronten. Det er vigtigt at vide, at man ikke kan bruge almindeligt papir til akvarel maling.

Layout designet med de 9 akvarel felter kan jeg ikke tage æren for. Teknikken til dette kort lærte jeg på et akvarel kursus af Ane Stobbe Skarsholm på en Scrap-A-Mania messe. Et fantastisk kursus med Ane dengang og jeg har absolut fået mere blod på tanden og mindre frygt overfor akvarel maling.

Personlig har jeg et sæt akvarel fra Gansai Tambi, samt et Altenew Watercolor sæt.

På kortet har jeg stemplet blomstermotiv og tekst fra Altenew Floral Shadow stempelsættet. Motiverne i dette stempelsæt skaber en lækker silhouette stempling.

 

Kreative hilsner,

Pia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.