Elizabeth Craft Design Planner 2021 nr 3 af 3

Og så er vi kommet til sidste indlæg med sider fra min 2021 ECD planner.  Jeg håber ikke jeg trætter jer for meget med alle mine side men at de kan bruges som inspiration til måske selv at komme i gang.

Min Planner er jo min Planner så der skal selvfølgelig også nogle sider i med scrap booking. Her et besøg hos Happymade. Selve siden er lavet  med sæt 3.

Næste side er fra endnu en gå tur I Frijsenborg skoven. Selve siden er lavet med sæt 3.

Og så er vi kommet  til en side fra vores sommerferie i skønne Frankrig. Jeg har kun lavet en side i min Planner fra ferien, for jeg har er også i gang med at  lave en Planner mini album fra ferien. (Jeg ved godt jeg er bagud…). Selve sættet er lavet med sæt 2.

Også i vores sommerferie var vi på en gå tur ved Kalø slotsruin. Selve siden er lavet med sæt 1.

Og så blev Toke 16 år. Selve siden er lavet med sæt 1. Teksten Cool er en af Gittes dies, den passede lige her. Selv om jeg bruger flest dies fra ECD så er det også dejligt at kunne bruge  noget af alt det andet jeg har.

En skovtur med familien. Selve siden er lavet med sæt 2.

Og så skal juletræet fældes. Jeg har brugt sæt  16 oven på sæt 3 til selve siden.

Og til sidst en lille jule gå tur. Selve siden er lavet med sæt 3.

Sådan ser min Planner ud efter jeg er færdig, godt overfyldt. Så meget at jeg har besluttet at dele min 2022 planner op i 2.

Tak fordi du kiggede med.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.