Heksen brygger til Halloween

Jeg synes, det er så hyggeligt at lave Halloween kort. Her har jeg valgt at skabe en scene med heksen, som er i fuld gang med at brygge en lækker dødelig potion. For at skabe min scene med heksen, har jeg blandet mange brands sammen omkring Sizzix Tim Holtz “Toil & Trouble” diesættet.

Baggrunden har jeg skabt ved at Ink Blende med Distress Inks. Her har jeg brugt Taylored Expressions Blender Brushes. Jeg har pt. standard størrelsen, men de mindre “Bitty Brushes” står på min ønskeseddel. Blender Brushes gør Ink Blending SÅ meget nemmere!

Til Baggrunden har jeg brugt Distress Ink farverne:

  • Mustard Seed
  • Spiced Marmelade
  • Wilted Violet
  • Chipped Sapphire
  • Black Soot

Til slut har jeg givet baggrunden lidt hvid splatter i Opaque White. Dette har jeg påført ved at påføre lidt hvid color mist på en lille akryl blok og så bruge en lille akvarel pensel til at flicke den hvide farve fra kanten af akryl blokken overpå min blendede baggrund.

For at gøre heksens gryde mere levende har jeg brugt Ranger Holographic Embossing pulver på et stykke gult karton. Hermed har jeg skabt mit eget custom made glitter karton, som passer perfekt til mit projekt.

Som nævnt tidligere har jeg blandet mange forskellige brands til dette kort. Det er for mig en del af den skønne process at gå igennem mit stash og fiske forskellige stempler og dies frem, som kan være aktuelle og inspirerende til et projekt.

Brændet under gryden er fra My Favorite Things / DieNamics “Haunted House” og dampen over gryden fra “Hot Cocoa Cups”. Teksten er fra Hero Arts “Witch Feet”, mens flagermusene er fra forskellige Tim Holtz diesæt.

Heksen, musen og gryden er fra Sizzix Tim Holtz sættet “Toil & Trouble”, som indeholder rigtig mange gode Halloween figurer.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.