Happy Halloween fra Spencer

Nu nærmer sig Halloween med gys og gru, men hvad nu hvis det var en mere hyggelig en af slagsen?

Spencer her fra Tim Holtz glæder sig helt sikkert til at fejre Halloween! Kortet er meget hurtigt sat sammen. Baggrunden er et ark mønsterpapir fra Polkadoodles “Boneshakin’ Halloween” – den blok er desværre ikke i webbutikken mere, men et godt alternativ kunne være “Halloween Magic” fra Echo Park. Og Spencer er virkelig nem at samle. Jeg har brugt karton fra blokken “Earth Neutral” Memory Box, samt akvarel papir og almindelig hvidt karton til de forskellige lag.

Banneret er fra Gittes eget Design “Rundede Rektangler og Flag” og bogstaverne er “Bold Text Halloween” fra Sizzix. Teksterne kommer på plader uden ydre skærekanter, så man kan skære sin tekst ud i midten af et ark – her har jeg så bare valgt at bruge bogstaverne og limet dem direkte på mit banner i stedet. Derefter har kanterne fået lidt sværte, så bogstaverne bliver fremhævet fra underlaget – begge dele er nemlig skåret ud i kvistkarton.

Her er kortet i sin helhed. Som bonus kan jeg fortælle, at de skønne skæve hjerter i Spencers øjne, faktisk er det, der bliver tilovers fra hans næse, når man skærer ham ud 😉

Det var alt for denne gang 🙂

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: _tinamathisen_

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.