Happy Halloween med hjemmefarvet texture paste

I tidernes morgen har jeg købt Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste i den neutrale farve Polar White. Ganske enkelt fordi Jennifer McGuire anbefalede den. Anbefalingen lå i at den neutrale farve gjorde det muligt selv at give texture pasten farve ved brug af Distress Ink. Hermed kunne man lave sin egen farvede glitter paste. Netop det har jeg gjort til mit Halloween kort i dag!

Først startede jeg med at lave min baggrund. Her har jeg brugt Echo Park “Bats” stencil, Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste i Polar White og Distress Ink i farven Wilted Violet.

Med en spartle har jeg taget noget Sparkle Texture Paste ud på en glasplade. Ved siden af min klat Texture Paste har jeg flere steder tværet min lila Distress Ink direkte ud på glaspladen. Herefter har jeg med spartlen ført Texture Pasten overi Distress Ink klatterne og mixet det sammen. Jo mørkere farve jeg ønsker i min Sparkle Texture Paste, jo mere Distress Ink kan jeg tilføje.  Når jeg er tilfreds med farven, er den klar til at blive påført kartonet ved brug af en stencil. Det er vigtigt, at man gør denne proces færdig med det samme, da texture pasten risikerer at tørre ind. Så man skal arbejde rimeligt hurtigt og ikke blive distraheret undervejs.

Texture paste baggrunden har fået god tid til at ligge og tørre. Herefter har jeg skåret den ud med en rektangel die i min Big Shot.

Derefter har jeg fundet en rigtig gammel flagermus diecut frem, som jeg har fået af en god scrap veninde sidste år en dag hvor vi holdt Halloween scrappedag sammen. Det er en Quickutz Revolution die. Denne gamle flagermus har bare en super fed størrelse, hvorfor han trods sin alderdom, har fået lov til at være med her i dag. Det kan jo tænkes at nogle af jer rent faktisk ligger inde med denne gamle Quickutz die.

Jeg har givet ham en fin lille butterfly, så han på kortet skabte en ‘grøn’ tråd til teksten 🙂

Den lille butterfly er faktisk fra et julesæt fra Sunny Studio kaldet “Bundled Up”. Sættet er fyldt med skønne påklædnings accessories, som jeg ofte bruger på mange typer af kort. Lige nu har Hobbyboden både stempel og die sættet.

Jeg har også brugt en Gell Roll Glaze Black pen for at få hans øjne til at træde lidt mere frem i det sorte.

Til kortet er også brugt følgende fra Gittes Eget Design:

  • Basis Cirkler
  • Mini Banners
  • Basis Rektangler
  • Basis Rektangler og Flag

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “Happy Halloween med hjemmefarvet texture paste

  1. Super flot kort. Tak for at genopfriske idéen med glimmer-paste som var gået i glemmebogen. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.