I fuldmånens skær

Halloween er fuldmåne og flagermus, og de sødeste af dem kommer fra Lawn Fawn.

Jamen, hvor nuttede er de lige! Både fuldmåne og flagermus kommer fra samme die sæt fra Lawn Fawn kaldet “Full Moon”.

Jeg har sværtet en baggrund i lilla med Distress Ink og splattet lidt med vand, så Distress inken reagerer. Rundt om månen har jeg brugt en lille smule gult Distress ink, så den rigtigt lyser op. Selve månen er sværtet en anelse med grønt – måske månen er lavet af grøn ost alligevel?

Det fine ved denne måne die er, at den ikke blot er en rund ring. Som det måske bedst ses her, præges der faktisk “krater” i månen, hvilket giver en fin effekt og lidt spil i kortet. Og de små – skal vi kalde dem lysglimt – de er faktisk også en del af sættet.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: _tinamathisen_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.