Kort med inspiration i bogstavet “V”

Jeg har en kollega, som går på pension. Ud over at være min nærmeste kollega er hun også en af mine store kortkunder, så det lå mig meget på sinde at lave et personligt kort til hende. Uden at gå alt for meget ind i en forklaring, så bruger vi i vores arbejde noget, der hedder en V-model. Det “V” ville jeg gerne have med på kortet, så det har jeg forsøgt ganske diskret at få med i form af et banner, som fylder hele kortets højde og bredde. Jeg er selv ret vild med den diskrete symbolik.

Baggrunden er skåret med Simple and Basic rektangel med hjertekant. Oven på den orange baggrund har jeg lagt et lag blomster skåret med Daisy coverplate. Blomsterbaggrunden er i et amerikansk minislim-format, men til dette design kunne jeg skære til og gemme den afskårne kant under banneret. Banneret er i øvrigt skåret med Double pierced triangle.

Kortet er pyntet med blomster, som er “affaldet” fra baggrunden, som lige har fået enamel dots i midten.

Jeg har også pyntet med et lille cluster af et par minibannere toppet med en lille cirkel fra Tim Holtz Ephemera snippets.

Jeg plejer ikke ret tit at stemple bag på mine kort, men lige til dette projekt føltes det oplagt og helt rigtigt.

Nu håber jeg bare min kollega bliver glad for kortet 🙂

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.