Elizabeth Craft Design Planner 2021 nr 1 af 3

Jeg er bidt af ECD Planner, det er fantastisk. Jeg har i mange år lavet Layouts med billeder, men de står bare I albums og fylder.  Jeg ha også laver en del minialbums af bestemte begivenheder, ferier mm. Det er også skønt. Men Planner kan noget andet, det er nærmest en slags billed dagbog. Og jeg elsker det. Min Planner indeholder minder fra hele året.

Jeg er noget bagefter med at vise jer hvad jeg har lavet så nu laver jeg 3 indlæg med nogle af mine Planner sider fra 2021. Tænkte jeg er nødt til at dele op i 3 da der er ret mange billeder. Jeg har allerede vist jer januar så her kommer fortsættelsen.

Første side er lidt vinter billeder fra haven. Selve siden er lavet med sæt 3.

Alt andet på siderne er blandet fra alle mulige sæt. Der er så mange muligheder med sættene.

Denne side er bagsiden af sæt 32. Jeg har fået nye briller…

Jeg har brugt sæt 1 – 4 som basis sæt og har så tilføjet nogle af de mere specielle sider ind i mellem.

Og så en side fra en af vores mange gå ture. Selve siden er lavet med sæt 2.

Endnu en gå tur I skoven ved Skanderborg. Selve siden er lavet med sæt 2, og tags med sæt 4.

Billeder fra en forårs tur til Århus. Selve siden er lavet med sæt 1 og tags med sæt 4.

Tak fordi du kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.