Trick or Treat?

Det her er nok det nemmeste Halloween kort til dags dato, men nogen gange kan man have brug for et hurtigt kort og så er det jo rart, tingene næsten lægger sig selv.

Tadaa.. et halloween kort holdt i orange, sort og hvidt. Mønsterpapiret er fra Echo Park “Halloween Party” – desværre ikke en, der er i webshoppen, men “Spooky” også fra Echo Park er holdt i samme nuancer og ville fint kunne bruges i stedet.

Den store “Trick or Treat” die er fra Lawn Fawn og spøgelserne er “Frigthful Things” fra Tim Holtz. Det die sæt er en ældre sag og vist ikke lige at få fat på, men samme spøgelser blot i en mindre og spejlvendt udgave, er at finde i die sættet “Halloween 2021” også fra Tim Holtz.

Jeg valgte at lade spøgelserne sno sig en smule rundt om bogstaverne. Først limede jeg teksten på, men undlod at komme lim helt ud for enden af bogstaverne. På den måde var det nemt at putte spøgelserne ind under, uden det hele rykkede sig rundt. For at få lim under det sidste stykke af bogstaverne, bruger jeg en limflaske med ultra fin spids – så kommer der nemlig ikke for meget lim under og man undgår bogstaverne bukker, da man ikke skal løfte særlig meget op i dem for at komme til.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: _tinamathisen_

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.