Elizabeth Craft Design – Art Journaling: Collage med wildflowers

Så fik jeg endelig tid til at lege lidt mere i min lille Art Journaling bog. Denne gang havde jeg lyst til at lave lidt collage. Også fordi jeg på denne måde kunne dække døren på forsiden uden at de næste sider skulle hænge sammen med forsiden. Jeg har valgt at bruge mere af ECD papir serien Rainbow of happiness for at få de 2 sider til at hænge sammen, desuden har jeg brugt lidt af en bog side.

Alle sider på papiret er revet og sværtet med distress ink, Ground Espresso. Desuden har jeg brugt en ECD Planner stencils fra sæt 1 og noget paste til at lave cirkler. Da jeg skulle finde ud af hvad jeg mere havde lyst til, kiggede jeg I min boks med rester og fandt en af Tim Holtz wildflowers. Dem har jeg ikke brugt i en evighed og fik helt lyst il at bruge dem igen. Er vild med hans sæt med wildflower, dem har jeg tidligere brugt rigtig meget.

Første side har desuden fået et stemplet dias fra ECD – Framed og standset ud med tilhørende die. Teksten er fra en af ECD Reminiscence bøger.

Side 2 er lavet på bølgepap, er vild med den dimension det giver siderne. Teksten er stemplet med ECD stempel sættene Home & Nature og Retro Lables.

Og så fik jeg også lige lavet min forside færdig, jeg har sat et lille skab og en blomst lavet med ECD Home Jungle Art Jorunaling sættet ind i huset. Oven på skabet stå et lille akvarium fra Gummiapan.

Skabet kan åbnes så der spillede jeg en flaske vin – også fra Gummiapan. Den og fisken er standset ud på akvarel papir og malet med distrress ink. Skabet, planten og potten er standset ud på ECD papir fra serien: Rainbow og happiness.

Tak fordi du kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.