Custom made jubilæumskort med Avery Elle Oval Burst

Det hænder i ny og næ at min kære mand beder mig om Custom Made kort i relation til hans virksomhed. Her har jeg min absolutte favorit die at bruge. Det er nemlig Avery Elle’s Oval Burst.

Den er enkel og klassisk i designet og derfor efter min mening perfekt til forretningsmæssige jubilæumskort.

Det varierer lidt om jeg går efter virksomhedens logofarver eller de mere klassiske fødselsdagsfarver.

Det første kort er et kombineret jubilæumskort. Ejeren af virksomheden havde et personligt 25 års jubilæum, mens virksomheden havde 50 års jubilæum. Det var min mands ønske at kortet skulle afspejle begge jubilæums, hvilket helt ærligt i starten gav mig lidt udfordringer. Jeg er dog meget godt tilfreds med det endelige resultat.

Den røde kortfront er lavet med Avery Elle Oval Burst die. Den giver et fantastisk elegant spil på kortet uden at det bliver for meget.

Tallene er stemplet med et rigtig gammelt Avery Elle sæt, som hedder Count On It.

Teksten er heat embosset på vellum med hvidt embossing pulver fra Ranger.

 

Jeg kaster mig ikke så ofte ud i farvelægning, da det er en smule tidskrævende. Nogle gange er det bare det hele værd. Her har jeg farvelagt nogle flag af danske Three Scoops med Promarkers.

Da Promarkers er alkoholtusser har jeg stemplet mine flag med Memento Tuxedo Black sværte, således at mit stempelaftryk ikke vil bløde under farvelægningen.

Igen har jeg heat embosset teksten på vellum. Denne gang har jeg dog selv lavet min egen Custom Made tekst ved at bruge Lawn Fawn  Milo’s ABC.

Det sidste jubilæumskort er skabt med fokus på virksomhedens logofarver. Denne virksomhed fejrede deres 100 års jubilæum og min mand ønskede, at det skulle være meget tydeligt med de 100.

De store tal er fra et gammelt DiaNamics diesæt kaldet Big Numbers. Tallene var lidt større end jeg havde forventet og det var lidt en udfordring at få dem klemt ind.

Den heat embossede tekst er skabt ved at kombinere to stempelsæt af Gittes Eget Design. Det er sættene Tillykke Med Det Hele og Helt Enkelt.

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Custom made jubilæumskort med Avery Elle Oval Burst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.