Elizabeth Craft Design – Art Journaling: Mit lille glade hus

Jeg er jo bidt af at lave ECD Planner men ECD laver også en masse produkter til Art Journaling. Jeg har set en del youtube videoer og også købt 3  Art Journaling sæt. Så nu skal jeg i gang.

Jeg har skåret sider med de 3 forskellige dies sæt og lavet nogle kvadrater som passer. Jeg har brugt forskellige materialer bl.a. ECD papir serien “Rainbow of happiness”, bølgepap, papir pose, akvarel papir og bog sider. Da jeg endnu ikke har fået købt en af ECD Art Journal Notebook til at sætte siderne i har jeg syet dem sammen i midten så det er en lille bog. Sådan ser bogen ud inden jeg gik i gang.

Forsiden er lavet med det nye sæt: Holiday Special Kit som både har dies og stempler. Jeg er vild med huset og har set en del videoer med dette sæt så jeg ville så gerne lave et lille hus. Døren er fra et andet sæt, See the Mountain men det passer ikke helt til huset så jeg har måtte vende dien for at lave døren.

Sådan har jeg vendt dien for at døren passer.

Jeg har på forhånd besluttet at der ingen tema eller regler skal være for min Art Journal. Den første side er meget virkelighedstro, det havde jeg lyst til. Men de næste sider kan være helt anderledes og slet ikke hænge sammen med forsiden. Det er min lille bog til leg så jeg laver hvad jeg har lyst til den dag.

Her har jeg brugt en del dies fra Gumniapan, ECD og Sizzix. De er standset ud I akvarel karton og malet med distress ink.

Forsiden: Lampen er også en die fra ECD som jeg vandt til Convention I foråret. Jeg vil egentlig gerne have et hus nr på men havde ikke lige en die med så lille et tal, så det venter lige lidt. Måske jeg skal finde lidt mod frem og skrive I hånden. Når jeg laver bagsiden skal jeg også have lavet noget til bag døren, men det tænker jeg lige over hvad jeg har lyst til.

Bagsiden har fået et vindue med dies fra Holiday Special kittel. Jeg har også stemplet lidt mursten på I grå fra stempelsættet som fulgte med.

Tak fordi du kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.