Masser af kys

Når jeg laver kort til OSH, holder jeg dem enkle, men alligevel med små detaljer, der lige giver lidt extra til kortet. På den måde er det hurtigere at få lavet et par stykker, nu man er i gang. Til det er de store ord-dies fra Gittes Eget Design helt perfekte.

Her er det “KYS – Frisk Font”, der indtager pladsen som blikfang på kortet.

“Kys, kram og kærlige hilsner” er fra stempelsættet Gittes Eget Design “Helt Minimalistisk”, som består af en hel række anvendelige tekster, der alle har en lille bitte font. Jeg har virkelig savnet sådan et sæt, hvor teksten ikke er højere. Jeg syntes nemlig, det giver en fin effekt at placere en tekst hen over det store diecuttede ord. Og det skal helst være sådan, man stadig kan læse ordet bagved. Denne gang valgte jeg at fremhæve den lille tekststrimlen lidt ved at sætte 3D tape bagved, men man kunne lige så godt lime den fast direkte på ordet.

Alle de fine små hjerter kanten rundt, er lavet med baggrunds dien “Heart Framed Rectangle” fra Simple and Basic. Som bonus får man en hel masse små hjerter tilovers, der kan bruges til fx shaker fyld eller som jeg valgte.. som pynt på kortet.

Mange tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.