TEMA – Lift et andet DT medlem: Lissys kort “smil det smitter”

Da vi fik udfordringen at lifte et designteam medlem så satte jeg mig og bladrede gennem de mange fantastiske indlæg på denne blog indtil jeg blev ramt af de gladeste farver i et indlæg fra Lissy fra efteråret 2020 Smil det smitter. Jeg var helt vild med de lækre farver, desværre har jeg ikke lige tålmodighed til selv at lave en stencil så jeg måtte grave i gemmerne og finde en der kunne give en lidt lignende effekt.

Det kom der dette kort ud af.

Jeg har brugt Gittes die med SMIL  og her har jeg kun brugt det inderste lag. Og det er også Gittes egne stempler med DET SMITTER der har været i brug. Farvelægningen er lavet med distress oxide, Stencilen er fra Tim Holtz collection; Chevreon THS024.

Tak for inspirationen Lissy 🙂

Gitte O

One thought on “TEMA – Lift et andet DT medlem: Lissys kort “smil det smitter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.