Babykort med babytøj

Min kære fætter og hans partner har fået en skøn babydreng i sommers. Min lillesøster og jeg smuttede derfor på weekendbesøg til England for at møde den lille guldklump. Selvfølgelig skulle der gaver med og et hjemmelavet kort. Men hvad gør man, når man ikke helt ved hvilke baby farver de nybagte forældre er vilde med?

Når man selv går op i farver i sin kreative hobby, er det vigtigt at ens kort ikke ender med at være i modtagerens hade-farve(r). Nogle nybagte forældre går meget op i bestemte farver eller farve temaer, så det kan indimellem være gyngende grund at bevæge sig ud på. Nu vidste jeg ikke om min danske fætter  og hans græske partner faldt ind i nævnte kategori, så jeg vælgte at gå med den kønsneutrale farve grøn med lidt stænk af lys tyrkis og lila/pink. Heldigvis bragte kortet stor glæde og blev med det samme sat frem til offentlig skue.

Det søde babytøj på snor er fra My Favorite Things / DieNamics “Bundle of baby clothes”.

Teksten (både diecut og stempel) er et gammelt sæt fra engelske Clearly Besotted Stamps.

Den søde grønne baggrund har jeg lavet ved at kombinere Concord & 9th “Stitched Heart” background die og PinkFresh Studios “Ornate Banner” diesæt.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.