Vinderlayout fra Scrapbooking Convention oktober 2022

Engang i mellem er det bare så dejligt at vende tilbage til scrapbooking igen, jeg får slet ikke lavet nok på den front (hmm eller nogen anden hobbyfront, men det kender du sikkert ;-)).

Jeg var så heldig at vinde skitsekonkurrencen til efterårets convention i Middelfart med dette layout. Det var så hyggeligt at sidde og nusse med, og jeg flyttede da også rundt på tingene en hel dag inden jeg lagde det til side og besluttede mig for at jeg var færdig.

Billederne er taget af min svigerdatter Heidi på en udflugt til Dyrehaven og den uendelige bro ved Varna i Aarhus. Det er et rent tilfælde at vi alle matchede i farverne, men et dejligt et af slagsen 🙂 Jeg er vild med tre ting på mit layout:

Titlen: Det var faktisk Heidi der foreslog at jeg skulle lave broen som titel. Jeg fandt den største cirkel die jeg havde og så en nogen numre mindre, lagde dem op og tapede dem fast på det brune papir så de blev rimelig centrerede i forhold til hinanden og så ellers gennem bigshotten.

Detaljerne med papir, net og tekst, og at det har fået lidt dimension med 3d puder og lag på lag diecuts til teksten.

og så farvesammensætningen. Jeg var så heldig med det Renke papir jeg fandt, og så lidt jeg havde på lager fra tidligere. Nettet er lavet med die fra Creative expressions, bannerne er Gittes eget design. Alfabetet til titlen er har jeg ikke kunnet grave hverken navn eller mærke op på, har haft det rigtig længe og det er både Heidis og min favorit. De små tekster lige under billederne er lavet med dymo men teksten er blevet fremhævet med en hvid gelpen efterfølgende.

Men et dejligt layout som jeg indrømmer at jeg overvejer at sætte i glas og ramme 🙂

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.