Kort med plads til gavekort

Jeg fik lyst til at bruge ideen jeg brugte til julekortet med topfold A6 kort igen på et kort der IKKE var et julekort.

Princippet er det samme, dog har jeg denne gang valgt at folde i A6 og så folde den ene halvdel lidt på midten en gang til så man kun ser øverste lag. Til dette kort har jeg brugt en af Gittes nyeste diesæt med rammer og tekst. Jeg er vild med de muligheder det giver at det er to individuelle dies, det betyder at jeg kan bruge de forskellige diesæt på kryds og tværs, prøv at tage et kig, der er 3 foskellige sæt i shoppen.

Til dette kort har jeg lavet en lille tilføjelse i forhold til julekortet, jeg har nemlig monteret en lille kuvert på indersiden så du kan placere et gavekort i det, eller måske kan du liste et par pengesedler ind i kuverten 🙂 Kurverten er en del af de nye Sizzix sæt der er kommet fra Tim Holtz, det der hedder Postale. Jeg er nok nødt til også at købe de to andre sæt i den serie, for uha hvor er de lækre. Der er så mange små dimser der kan bruges på både kort og layouts, og selvfølgelig også på planner. Se f.eks sættet her med hængemappen

det er da lige til at  bruge i en planner. For slet ikke at nævne det her sæt hvor posen med den lækre lukning lige er til småting der skal gemmes i en planner eller måske et gavekort. Det er det jeg siger… jeg må have alle tre sæt…

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.