Tre kort med samme stencil

Gitte har lavet nye stencils bla en med Bubbles. Den har jeg leget lidt med på en serie af 3 kort. Jeg har brugt en distress ink Ground Espresso – min absolut yndlings distress farve. På det sidste kort har jeg kombineret Bubbles med Gittes nye cirkel stencil.

Jeg har brugt papir fra Elizabeth Craft Reminiscence Book 4.

På det første kort har jeg sværtet gennem bubbles stencil på den ene halvdel og på den anden halvdel har jeg udskåret mønsterpapir med Gittes trekant die. Og så har jeg pyntet med Gittes egne og helt nye dots i LÆKRE farver. Jeg fandt to blå nuancer, som begge passede perfekt til mønsterpapiret. Afsluttede kortet med teksten Hejsa skåret med en die fra Gittes eget design.

Kort nr to er lavet efter lidt samme skabelon, men i stedet for Hejsa-teksten er der sat et tag i to lag fra Gittes eget design og nogle tekst strips.

Det sidste kort er lidt anderledes. Som nævnt har jeg sværtet gennem to stencils her, så boble-mønstret kun er sværtet i en stor cirkel. Jeg fik lyst til lidt mere pynt og fylde, så her har jeg lavet nogle blomster og pyntet med lidt forskelligt snor og grene. Blomsterne er fra Gummiapan og er den store og mellemstore blomst. Blomsterne er sprayet med Mica stain spray – farven iron gate fra dette sæt.

Under blomsterne putter der sig også et par frimærker. Frimærkerne er stemplet med stempelsættet: Stamp collector og skåret med de runde takkede dies fra sættet Postale fra Sizzix. Der er også et par små tags skåret med den mindste die fra Sizzix Collector sættet.

Tak fordi du kiggede med.

– Karina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.