CreativeWorld – den store messe i Frankfurt

Jeg kan med rette sige, at jeg har glædet mig som et lille barn til at komme på rigtig messe ude i den virkelige verden igen, efter tre lange år med kun online events.

Det er nu noget ganske særligt at kunne pille og rode og gramse på alle de fine nyheder.
Og mødes ansigt til ansigt med producenter og designere.

Messen i år har ganske vist en noget skrabet udstillerliste, men jeg håber det bliver godt alligevel. Eller – det er jeg sikker på at det gør.

Rejsen til Frankfurt var dog ikke uden udfordringer. Men nu er jeg her.

Jeg havde forlængst reserveret hotel, og fik booket fly fra Billund for en måneds tid siden, og jeg fandt en afgang som kunne passe med morgenfærgen fra Samsø.
Men men men – vi har været ret uheldige med den lille lånefærge som sejler i disse uger, da den store er på værft.
Så jeg endte med at tage konsekvensen og booke en hotelovernatning i Billund og så tage over torsdag.
Da jeg så ville booke plads til bilen på den lille færge var der helt udsolgt, så jeg endte med at tage færgen til Sjælland i stedet og så køre via Storebælt og Fyn til Billund. If. GPS’en skulle det kun være godt en times ekstra kørsel – så værre var det heller ikke.

Efter en god nats søvn, en dejlig omgang morgenmad og en lille halv times morgentur ud i blæsevejret, var det tid til afgang mod lufthavnen.
Og herfra gik resten af turen gelinde.

Jeg havde aftalt at mødes med Anette (Happymade) og følges ad derned, da vi også skulle bo på samme hotel, så vi fandt hinanden i god tid før afgang og vi har stort set bare snakket  lige siden.
Jeg kan godt mærke at jeg som selvstændig indimellem mangler at snakke med kollegaer, nu hvor jeg ikke er med som butik på arrangementerne længere..
Ikke fordi vi kun talte om arbejde. Ork nej – vi kom vist hele verden rundt et par gange (og mere til) , inden vi endelig sagde godnat ved 22-tiden.

Og hvad kan vi så vente os af messen i år?

Udstillerlisten er i førte omgang spækket med kunstnerartikler, og det er jo ikke noget jeg gør meget i i Hobbyboden. Det var den også sidst jeg var hernede.
Men der er heldigvis også en del firmaer med stempler, dies, papir og værktøj til scrap og kort. En blanding af europæiske mærker og nogle af de store fra USA (f.eks. Spellbinders, Sizzix og WRMK). Og en række større distributører fra f.eks. Holland og Tyskland.

Og så nogle mærker jeg slet ikke kender i forvejen. Det er her det bliver spændende, om der kan findes noget helt nyt til butikken.

Jeg har to hele dage á 9 timer til at kigge rundt i, og jeg er ret overbevist om at jeg nok skal få fyldt tiden ud og at der nok kun bliver tid til en hurtig haps til frokost og en kop kaffe om eftermiddagen.
Tiden skal jo udnyttes, når man langt om længe er kommet afsted.

Samtidig med kreativ-messen er der også Christmas World og Ambiente messerne, hvor der også vil være masser at kigge på, hvis jeg skulle få tid til overs.

Messeområdet i Frankfurt er bare så megastort, så man kan blive helt forpustet allerede inden det starter.
Dog er den kreative del faktisk den mindste del af messen – selvom man ellers synes den er stor.
Hotellet ligger lige overfor messeområdet, så det er nemt at smutte derover (og nemt at smutte tilbage efter skiftesko, hvis det skulle blive nødvendigt).

Tak til jer der læste med hele vejen.
De næste blogindlæg skal nok komme til at handle meget mere om produkter end om mine rejseudfordringer.  😉

2 thoughts on “CreativeWorld – den store messe i Frankfurt

  1. Hej Gitte
    Hvor er det skønt at læse om din tur, jeg glæder mig til at læse mere og høre om nyheder vi kan finde i din skop senere på året.
    Jeg håber I begge to får en skøn weekend
    Hilsen Helle Aarre

  2. Glæder mig til at se hvad du finder spændende dernede 🙂
    Så WRMK på YT med nogle nye ting, og tænker at vi nok ser en del af det værktøj i dk… mere spændende er det dog om der er noget godt i nye mærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.